52adventures                      
Följ med på äventyr

Hundvandring    Mountainbike    Paddling    Äventyrshelg    ·Skrivkurs    Aktiv med hund

Äventyrlig skrivarkurs i skärgården

Tycker du om att skriva? Gillar du att vara ute i naturen? Då är det här kursen för dig! Med pittoreska Finnhamn i Stockholms skärgård som bas ger vi oss ut på äventyr i kajak och till fots för att finna upptäckarglädjen och utforska vårt eget skrivande. Under kursen håller Emma V Larsson, erfaren frilansjournalist med friluftsliv och äventyr som specialitet, föreläsningar och skrivövningar där vi inspireras till att skriva om aktiviteter ute i det fria. Vi övar vår berättarteknik, lär oss om reportagets form och hur man skildrar platser och människor, får tips om både den kreativa processen och hur man säljer sin första artikel. Vi skriver både mallat och fritt. Alla som deltar i kursen får en 3 månaders prenumeration på tidningen Outside.
Varför: För att det är härligt att skriva om friluftsliv och äventyr – och det är roligt att göra det tillsammans.

Vem: Passar dig som skriver, eller som vill skriva. För dig som vill få en inblick i gestaltning av miljö, människor och upplevelser, samtidigt som det finns möjlighet till friluftsaktiviteter.

När: 4-7 oktober

Var: Finnhamn, Stockholms skärgård

Vad: Det ingår all kajakutrustning, logi i skärgårdsstugor, lakan och handduk, föreläsningar, guidning, 3 månaders prenumeration på tidningen Outside och samtliga måltider.

Pris: 5900 kr

Övrigt: Föreläsningarna och skrivövningarna hålls av Emma V Larsson www.emmavlarsson.se
Kursen hålls i samarbete med tidningen Outside www.outsideonline.se

Anmälan görs genom att skicka ett mail till info@52adventures.se

outside