52adventures                      
Följ med på äventyr

Hundvandring    Mountainbike    Äventyrshelg    Skrivkurs    ·Aktiv med hund

Aktiv med hund i skärgården

Hund

Ta med hela familjen och spendera novemberlovet i skärgården med roliga aktiviteter för både familjen och hunden. Duktiga hundtränare aktiverar dig och din hund, och engagerade guider visar de bästa Finnhamn har att erbjuda i form av vandring, kajak och trolljakt för de minsta barnen.
Passa på att testa den härliga sporten rallylydnad, eller lär er sök där hunden får leta upp personer som gömt sig i skogen. Låt hunden lära sig uppletande ifall du skulle tappa bort plånboken. Eller varför inte låta hunden spåra efter barnens fotspår? Om din hund är bra på att göra trix kanske freestyle kan vara något för er där hunden gör olika konster och dansar till musik. Eller behöver du bara få hjälp med vardagslydnaden? Eller är det tävlingslydnaden som behöver finslipas? Här finns något för alla, på alla nivåer! Gammal som ung, nybörjare som erfaren! Duktiga instruktörer guidar er genom de olika hundsporterna och tipsar även om aktivering och hjärngympa för hunden. Det finns även möjlighet att djupdyka i någon av hundsporterna för dig som redan kommit en bit på väg och vill ha mer konkreta träningsråd för att utvecklas tillsammans med din hund.
För familjen finns möjlighet att prova på kajak, bege sig ut i skärgården med roddbåt för en mysig fisketur, varma bastubad med uppfriskande dopp från klipporna eller vandring och upptäcktsfärder i öns vackra natur. För de allra minsta barnen går det att hänga med på trolljakt i Finnhamns mystiska skogar. Engagerade guider visar de bästa Finnhamn har att erbjuda.
För den som vill kommer det även att hållas föreläsningar om bland annat friskvård, hundens kost och hur man kan äventyra med sin hund. Vi bor i mysiga skärgårdsstugor med naturen och havet inpå knuten. Kom och ha roligt tillsammans med oss!

Varför: För att det är skojigt att vara tillsammans och utvecklas med sin hund

Vem: Passar alla, hela familjen, som vill hitta på roliga saker med sin hund, på vilken nivå du än befinner dig.

När: 1-4 november

Var: Finnhamn, Stockholms skärgård

Vad: Det ingår logi i skärgårdsstugor, föreläsningar, guidning och all hundträning.

Lägret anordnas i samarbete med Hundreda www.hundreda.se och Made to move.

Pris: 3900 kr

Anmälan: Görs genom att skicka ett mail till info@52adventures.se där du anger namn på samtliga familjemedlemmar som ska delta i lägret, ålder på barnen, adress, telefon, mailadress, och vad ni är intresserade av att träna med er hund.